Meghatott a Coca Cola karácsonyi videója? – A Vodafone reklámján zokogni fogsz!

Hirdetés

A Coca Cola karácsonyi videója minden évben megsiratja az embereket, idén viszont a Vodafone is odatette magát, ha lehet ilyet mondani, sokkal meghatóbb, mint az üdítőipari vállalaté!

 

A legtöbb embernek az év legjobban várt, legszeretetteljesebb ünnepe a karácsony, viszont sajnos nagyon sokan vannak, akiknek ez az év legszomorúbb estéje. Ők azok, aki teljesen egyedül töltik az ünnepet, ha csak Magyarországot nézzük, akkor több mint egymillió emberről van szó, akik magányosan élnek. 

 

A Vodafone ezért szeretne segíteni, idén karácsonykor a Máltai Szeretetszolgálattal együttműködésben országszerte idősotthonok sokasága részére adományoznak okoseszközöket, valamint ingyenes internetet. Így több ezer idős ember számára biztosítva lesz a kapcsolattartás lehetősége, elérhetik távol élő családtagjaikat, rég nem látott barátaikat. 

Hirdetés

 

A Vodafone kampányának az a célja, hogy mindenkit inspiráljon arra, hogy tehetünk annak érdekében, hogy minél kevesebben érezzék magukat magányosnak. Sokan nem úgy gondolják, pedig higgyétek el, egyetlen hívás, egyetlen, pár perces személyes látogatás elegendő arra, hogy a másik sokkal jobban érezze magát. Együtt tehetünk azért, hogy idén karácsonykor senki se legyen magányos, most pedig nézzük a megható karácsonyi reklámot, amit érdemes nektek is megosztanotok! 

 

Hirdetés