Koltai Róbert ríkat meg minket a Telekom karácsonyi reklámjában

Hirdetés

Koltai Róbert szerepel az osztrák Magenta Telekom által feltöltött Youube-videóban. Ismét egy olyan karácsonyi reklámfilmet láthatunk, ami után szem nem marad szárazon, nekünk nagyon tetszik, remélem, hogy nektek is! 

 

Az osztrák Magenta Telekom által feltöltött karácsonyi reklámot összesen kilenc országban vetítik, Magyarországon, Horvátországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Csehországban, valamint az említett Ausztriában. A kisfilmet a Magyar Telekom készítette a Deutsche Telekom pályázat nyerteseként, Magyarországon találták ki a részleteket és itt is forgatták.

 

A történetben a 77 éves Koltai Róbert egy nagypapát alakít, akinek az unokája egy hatalmas ajándékot szeretne karácsonyra. A méreteket és az igényeket chaten keresztül meg is osztja a nagypapával, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiú álma válóra váljon. Meg is érkezik a családhoz az óriási dobozzal és ekkor jön a megható csattanó, amit nem szeretnénk lelőni, nézzétek meg inkább!

Hirdetés

 

Hirdetés