A nagypapa meglepte unokáját – 1,5 millió izzó világítja be a legszebb karácsonyi kertet!

Hirdetés

Sokak szerint nem lehet túlzásokba esni, ha karácsonyi világításról van szó, valószínűleg történetünk főszereplője is ezen a véleményen van, ugyanis mintegy másfél millió izzót helyezett el a kertjében, ezzel pedig megszületett az idei év legszebb karácsonyi kertje.

 

Keith Mitchell, a 64 éves virginiai nagypapa nem idén készítette el először a csodát, egész pontosan három évvel ezelőtt vágott bele a projektbe. 2018-ban az unokája kérésére díszítette fel a kertet, és már akkor túlteljesítette a kicsi vágyait, ugyanis neki „csak” egy száz izzóból álló dekoráció volt az álma, a nagypapa viszont már akkor is ennek a többszörösét helyezte el. Azóta a szám minden évben növekszik, a tavalyi évben nagyjából 1,2 millió izzó díszítette a kertet, idén pedig már elérte a másfél milliót is. 

 

Nemcsak az unokájának okoz maradandó élményt és örömöt, hanem sok ezer embernek, mivel a helyi lakosokon kívül távolabbi helyekről is érkeznek érdeklődnek, akik szívesen megcsodálják a nem mindennapi dekorációt. 2020-ban 3-500 ember érkezett minden este, a hangulat nagyon jó volt, igazi karácsonyi, élményekkel teli kavalkád alakult ki. 

Hirdetés

 

A nagypapa elmondása szerint a teljes dekoráció elkészítése három hónapig tartott, a családon kívül barátok és szomszédok egyaránt besegítettek. Idén szeptember elsején kezdték meg a munkát és a hálaadás előtti hétvégén fejezték be. Előre semmit sem tervez meg, csak elképzeli, menet közben kapja a legtöbb kreatív ihletet, így bármikor tud változtatni.

 

A család úgy döntött az idei évben, hogy a látogatók által felajánlott összeget, adományt egy helyi kórháznak ajánlják fel, ezzel szeretnének segíteni. Gondolnak a jövőre is, az elképzelések szerint 2022-ben csak fehér és kék színeket fognak használni. Kíváncsian várjuk azt is, de addig gyönyörködjünk együtt az idei dekorációban!

 

 

Hirdetés