Minden évben ezt várom – Megérkezett a legjobb karácsonyi reklám!

Hirdetés

Minden évben nagyon várom a John Lewis Áruházlánc által készült karácsonyi reklámfilm és minden évben beigazolódik, hogy megéri várni, nézzük, mivel rukkoltak elő idén! 

 

Tavaly is tetszett a John Lewis Áruházlánc által készített karácsonyi reklámfilm, amikor is egy szív járta körbe az animációban megrajzold világot. A készítők szerették volna azt az üzenetet továbbítani mindenkinek, hogy érdemes gondolnunk másokra, segítenünk kell azoknak, akik szükséget szenvednek. 

 

Az idei kisfilmben egy ufólány érkezik a Földre, hogy felforgassa egy kisfiú családi ünnepét. Az ufólányt viszont szépen lassan megismerteti egyre több és több emberi tulajdonsággal és beavatja őt a karácsonyi hagyományokba is. Az intergalaktikus barátság elmélyül, és meg is fogalmazza a reklámfilm üzenetét, miszerint az ünnep jelentősége a legapróbb dolgokban rejlik és kizárólag a szeretetről szól. A történet végén a lány visszatér a bolygójára és magával viszi a karácsony szellemét is. A korábbi évekhez képest tény, hogy nem annyira szívhez szóló az idei kisfilm, de szerintem akkor is érdemes megnézni, az áruházlánc most sem okozott csalódást! 

Hirdetés

 

Hirdetés