Kétség nem fér hozzá, hogy ez az idei év legmeghatóbb karácsonyi videója!

Hirdetés

November elején mutatta be karácsonyi kisfilmjét a Disney, aminek megnézése után szem nem marad szárazon! A Mostohaapa című minimozi után mindenki késztetést fog érezni arra, hogy megölelje szeretteit.

 

A Disney karácsonyi rövidfilmjének főszerepét egy férfi játssza, aki újdonsült családjához költözik, abba a házba, ahol kedvese, valamint két mostohagyermeke várja őt szeretettel. A történetben láthatjuk, hogy a férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy sikerüljön beilleszkedni friss családjába. Azt is megmutatják, hogyan készülnek immáron együtt a karácsonyra (hóembert építenek, sütnek-főznek, mézeskalács házat építenek), majd szemtanúi lehetünk annak, hogy a férfi hogyan cselekszik azért, hogy az egész család, főleg a gyerekek boldogok legyenek.  

 

A rövidke kisfilm egyben megható, aranyos és kedves, képes ünnepi hangulatot teremteni. Ráadásul több ismert Disney-figura is megjelenik benne, mint például Mickey és Minnie egér, Pocahontas, valamint a Jégvarázs szereplői.     A végén pedig érkezik a már jól ismert, sokatmondó felirat: „A mi családunktól a tiéteknek”. Érdemes megnéznie mindenkinek, a mi tetszésünket elnyerte a kisfilm! 

Hirdetés

 

 

Hirdetés