Így tisztíthatod meg a jeges, befagyott szélvédőt pillanatok alatt!

Hirdetés

Nincsenek olyan nagy telek, így nagy hidegek sem, azonban még így is sokszor gondot okoz a jeges, befagyott szélvédő. Mostani cikkemben mutatok egy szuper trükköt, aminek a segítségével pillanatok alatt újra tisztává válik majd a szélvédő! 

 

Bizony, még ma is rengeteg olyan gépjármű akad, aminek nincs szélvédőfűtése és kint, a szabadban parkol. Dühítő, amikor az ember sietne valahova, de amikor megpillantja a kocsi jeges, befagyott szélvédőjét, rájön, hogy még legalább 5-10 perc kapargatás és autómelegítés vár rá indulás előtt. 

 

Régebben én is sokat szenvedtem, volt, amikor már lejárt, kidobásra ítélt bankkártyával kapartam a jeget, és alig vártam, hogy végezzek, beüljek a kocsiba és felmelegítsem a kezemet egy kicsit. A munkahelyem nem volt messze, szóval volt olyan eset is, amikor inkább otthon hagytam az autót és gyalog mentem, így legalább a kezem nem fagyott le – egyébként gyorsabban be is értem…

 

Hirdetés

Szerencsére mára találtam szuper megoldást a problémára, az internet tele van hasonló trükkökkel, most először egy olyat mutatok, amit NEM érdemes kipróbálni (ezt csak a poén kedvéért hagyom itt nektek):

 

Most pedig jöjjön az igazi megoldás, amit tényleg érdemes kipróbálni! Egy szórófejes flakonba töltsünk 2/3 rész tiszta alkoholt, valamint 1/3 rész vizet, ehhez pedig adjunk hozzá egy kevés mosogatószert. A hatást a videóban mutatom meg, engem meggyőzött, természetesen ki is próbáltam.

 

Frauke Riether képe a Pixabay -en.

Hirdetés